Google+

Обавештење о максималном броју запослених на неодређено време

Одлуком о максималном броју запослених на неодређено време у систему државних органа, систему јавних служби, систему Аутономне покрајине Војводине и систему локалне самоуправе за 2015. годину („Сл. гласник РС“, бр. 101/15) донетој од стране Владе Републике Србије, а у складу са Законом о начину одређивања максималног броја запослених у јавном сектору („Службени гласник РС”, бр. 68/15), одређено је да максималан број запослених на неодређено време у оквиру Опште болница „Др Радивој Симоновић“ Сомбор за календарску 2015. годину, може укупно да износи 1.094 (хиљаду и деведесет и четири).

Предметном Одлуком није утврђена обавеза рационализације броја запослених на неодређено време за календарску 2015. годину у Општој болници „Др Радивој Симоновић“ Сомбор.

Комплетну Одлуку о максималном броју запослених на неодређено време у систему државних органа, систему јавних служби, систему Аутономне покрајине Војводине и систему локалне самоуправе за 2015. годину („Сл. гласник РС“, бр. 101/15) можете погледати путем следећег линка http://www.mduls.gov.rs/doc/Odluka.pdf