Google+

мај 2019 archive

Јавна набавка 19/2019 отворени поступак – Набавка медицинског потрошног лабораторијског материјала

Објављена је конкурсна документација за Јавну набавку 19/2019 отворени поступак – Набавка медицинског потрошног лабораторијског материјала Преузмите документа из одељка Јавне набавке.

Јавна набавка 16/2019 отворени поступак – Набавка медицинске опреме за уролошку ендоскопију

Објављена је конкурсна документација за Јавну набавку 16/2019 отворени поступак – Набавка медицинске опреме за уролошку ендоскопију Преузмите документа из одељка Јавне набавке.

Одлука о избору кандидата по расписаном огласу

I По огласу број 29.-2588/2019, расписаном и објављеном дана 09. маја 2019. године на Огласној табли Националне службе за запошљавање – Филијала Сомбор, за пријем у радни однос на ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ, изабрани су следећи кандидати: ЛИДИЈА АНЂЕЛОВИЋ, за обављање послова медицинске сестре/ техничара у амбуланти на Одељењу за неурологију, Сектор за интернистичке гране, због замене …

Nastaviti čitanje

Превентивни прегледи

Поштовани, У складу са акцијом бесплатних превентивних прегледа коју је покренуло Министарство здравља Републике Србије Општа болница „Др Радивој Симоновић“ Сомбор дана 26.05.2019. године организује следеће прегледе: Офталмолошки прегледи ЕКГ Мерење крвног притиска Мерење шећера у крви Наведени прегледи обављаће се у згради Специјалистичких амбуланти Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор, улица Војвођанска 75, у …

Nastaviti čitanje

Јавна набавка 20/2019 отворени поступак – Набавка материјала за дијализу

Објављена је конкурсна документација за Јавну набавку 20/2019 отворени поступак – Набавка материјала за дијализу Преузмите документа из одељка Јавне набавке.

Јавна набавка 18/2019 отворени поступак – Набавка мазута

Објављена је конкурсна документација за Јавну набавку 18/2019 отворени поступак – Набавка мазута Преузмите документа из одељка Јавне набавке.

Јавна набавка 17/2019 отворени поступак – Набавка батеријског, моторног система за сечење и бушење костију

Објављена је конкурсна документација за Јавну набавку 17/2019 отворени поступак – Набавка батеријског, моторног система за сечење и бушење костију Преузмите документа из одељка Јавне набавке.

Јавна набавка 14/2019 отворени поступак – Набавка ултразвучног апарата премијум класе са две сонде за радиологију

Објављена је конкурсна документација за Јавну набавку 14/2019 отворени поступак – Набавка ултразвучног апарата премијум класе са две сонде за радиологију Преузмите документа из одељка Јавне набавке.

Честитка медицинским сестрама и техничарима

Поштоване медицинске сестре и техничари, имам потребу да Вам се обратим с пуно поштовања јер сте као свој позив одабрали да несебично и трајно бринете о животима и здрављу свих нас. У знак велике захвалности на вашој хуманости коју свакодневно показујете помажући другима, честитам вам Међународни дан медицинских сестара и здравствених техничара. Држава  предузима све неопходне мере, …

Nastaviti čitanje

Оглас за пријем у радни однос

Расписује се: О Г Л А С I За пријем у радни однос на ОДРЕЂЕНО време са пуним радним временом ДВЕ (2) МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ-ТЕХНИЧАРА за обављање послова: МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ/ ТЕХНИЧАРА У АМБУЛАНТИ на Одељењу за неурологију, Сектор за интернистичке гране – ЈЕДАН (1) ИЗВРШИЛАЦ, због замене одсутног запосленог, најдуже до његовог повратка на своје послове, …

Nastaviti čitanje

Load more