Google+

Оглас за пријем у радни однос

Расписује се:

О Г Л А С

I

За пријем у радни однос на ОДРЕЂЕНО време са пуним радним временом ЈЕДНОГ (1) ТЕХНИЧКОГ РАДНИКА СА СРЕДЊОМ СТРУЧНОМ СПРЕМОМ за обављање послова:

  1. ДОМАРА/ МАЈСТОРА ОДРЖАВАЊА – ВОДОИНСТАЛАТЕРА у Одсеку за машинско и грађевинско одржавање при Одељењу за техничке послове, Служба за техничке и друге послове – ЈЕДАН (1) ИЗВРШИЛАЦ, због замене запосленог који је привремено спречен за рад – најдуже до његовог повратка са боловања.

* * * * * * * * * * * * * * * *

Поред општих услова предвиђених законом кандидат приликом пријављивања на оглас за обављање послова под тачком I.1. треба да испуњава и следеће услове:

  • завршено средње образовање за образовни профил инсталатер водовода и канализације или водоинсталатер.

Потребан степен стручне спреме за обављање послова под тачком I.1.: III

* * * * * * * * * * * * * * * *

Приликом пријављивања на оглас за обављање послова под тачком I.1. потребно је доставити:

  • молбу у којој су прецизно наведени контакт подаци и назив послова за које се кандидат пријављује

  • оверену фотокопију дипломе о завршеном средњем образовању у трогодишњем трајању за образовни профил инсталатер водовода и канализације или водоинсталатер

  • уверење Националне службе за запошљавање о кретању на евиденцији лица која траже запослење – не старије од 8 дана од дана расписивања огласа

  • доказ о промени презимена у складу са приложеном документацијом, уколико је дошло до промене – оверену фотокопију извода из матичне књиге рођених или извода из матичне књиге венчаних

  • доказ да се против кандидата не води кривични поступак (уверење надлежног суда) – не старије од 6 месеци од дана расписивања огласа

  • доказ да кандидат није осуђиван за кривична дела (уверење надлежне полицијске управе или полицијске станице) – не старије од 6 месеци од дана расписивања огласа

  • кратку биографију (Curriculum Vitae – CV)

Кандидати који су се јавили на оглас могу бити позвани на разговор ради пружања додатних података који могу бити важни за одлуку о пријему (претходно искуство у раду, просечна оцена у току школовања, додатно образовање или оспособљеност, дужина трајања школовања, итд.).

Одлука о избору кандидата биће објављена на интернет презентацији Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор, www.bolnicasombor.org.rs у року од од 30 дана од дана закључења огласа.

Одабрани кандидат је дужан да пре заснивања радног односа достави лекарско уверење о здравственој способности за обављање послова на које је изабран. Уколико изабрани кандидат у остављеном року не достави или не може да достави уверење о здравственој способности, исти ће бити одбијен, а вршилац дужности директора Опште болнице ће под истим условима одабрати другог кандидата који се пријавио и испуњава услове по Огласу.

Одабраном кандидату који буде примљен у радни однос ће уговором о раду бити одређен пробни рад који ће трајати до 3 (три) месеца или краће, уколико се одсутном запосленом закључи боловање тј. привремена спреченост за рад.

Рок за подношење пријава је 08. МАРТ 2023. године.

Пријаве на оглас са потребном документацијом доставити препорученом пошиљком или путем курирске службе на адресу:

Општа болница „Др Радивој Симоновић“ Сомбор

ул. Војвођанска бр. 75

25000 Сомбор,

са назнаком „за оглас за водоинсталатера“ или лично преко Службе протокола у Управној згради – соба бр.12.

Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврхе избора за пријем у радни однос.

Неблаговремене, недозвољене, непотпуне и непотписане пријаве, као и пријаве уз које није приложена сва потребна документација неће се узимати у разматрање.

По окончању огласа предата документа се неће враћати кандидатима.

Текст огласа можете преузети у одељку Радни односи. Оглас је активан у периоду 25.02.2023. – 08.03.2023.

Вршилац дужности директора Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор

др Драган Растовић