Google+

Оглас за пријем у радни однос

Расписује се:

О Г Л А С

I

За пријем у радни однос на ОДРЕЂЕНО време са пуним радним временом ЈЕДНОГ (1) НЕМЕДИЦИНСКОГ ТЕХНИЧКОГ РАДНИКА СА СРЕДЊОМ СТРУЧНОМ СПРЕМОМ за обављање послова:

  1. ВОЗАЧА САНИТЕТСКОГ ВОЗИЛА У БОЛНИЧКИМ УСТАНОВАМА – ИСТУРЕНА БОЛНИЧКА ОДЕЉЕЊА у Одсеку возног парка и обезбеђења при Одељењу за техничке послове, Служба за техничке и друге послове – ЈЕДАН (1) ИЗВРШИЛАЦ , због замене запосленог који је привремено спречен за рад – најдуже до његовог повратка са боловања.

* * * * * * * * * * * * * * * *

Поред општих услова предвиђених законом кандидат приликом пријављивања на оглас за обављање послова под тачком I.1. треба да испуњава и следеће услове:

  • завршено средње образовање.

Потребан степен стручне спреме за обављање послова под тачкoм I.1.: III

Додатна знања/ испити/ радно искуство за рад на пословима под тачкoм I.1.:

  • возачка дозвола Б категорије.

Посебни услови за рад на пословима под тачком I.1.:

  • рад у сменама.

* * * * * * * * * * * * * * * *

Приликом пријављивања на оглас за обављање послова под тачком I.1. потребно је доставити:

  • молбу у којој су прецизно наведени контакт подаци и назив послова за које се кандидат пријављује

  • оверену фотокопију дипломе о завршеном средњем образовању у трогодишњем трајању

  • оверену фотокопију возачке дозволе Б категорије

  • потврду о изреченим казненим бодовима и заштитној мери забране управљања возилом

  • уверење Националне службе за запошљавање о кретању на евиденцији лица која траже запослење – не старије од 8 дана од дана расписивања огласа

  • доказ о промени презимена у складу са приложеном документацијом, уколико је дошло до промене – оверену фотокопију извода из матичне књиге рођених или извода из матичне књиге венчаних

  • доказ да се против кандидата не води кривични поступак (уверење надлежног суда) – не старије од 6 месеци од дана расписивања огласа

  • доказ да кандидат није осуђиван за кривична дела (уверење надлежне полицијске управе или полицијске станице) – не старије од 6 месеци од дана расписивања огласа

  • кратку биографију (Curriculum Vitae – CV)

Кандидати који су се јавили на оглас могу бити позвани на разговор ради пружања додатних података који могу бити важни за одлуку о пријему (претходно искуство у раду, просечна оцена у току школовања, додатно образовање или оспособљеност, дужина трајања школовања, итд.).

Одлука о избору кандидата биће објављена на интернет презентацији Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор, www.bolnicasombor.org.rs у року од од 30 дана од дана закључења огласа.

Одабрани кандидат је дужан да пре заснивања радног односа достави лекарско уверење о здравственој способности за обављање послова на које је изабран. Уколико кандидат у остављеном року не достави или не може да достави уверење о здравственој способности за обављање наведених послова, исти ће бити одбијен, а вршилац дужности директора Опште болнице ће под истим условима одабрати другог кандидата који се пријавио и испуњава услове по Огласу.

Одабраном кандидату који буде примљен у радни однос за обављање послова описаних под тачком I.1. ће уговором о раду бити одређен пробни рад који ће трајати до 6 (шест) месеци.

Рок за подношење пријава је 8 (осам) дана од дана објављивања огласа на Огласној табли Националне службе за запошљавање – Филијала Сомбор.

Пријаве на оглас са потребном документацијом доставити ИСКЉУЧИВО ПРЕПОРУЧЕНОМ ПОШИЉКОМ ИЛИ ПУТЕМ КУРИРСКЕ СЛУЖБЕ на адресу:

Општа болница „Др Радивој Симоновић“ Сомбор

ул. Војвођанска бр. 75

25000 Сомбор,

уз напомену „за оглас за возача санитетског возила“.

Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврху избора за пријем у радни однос.

Неблаговремене, недозвољене, непотпуне и непотписане пријаве као и пријаве уз које нису приложени сви потребни докази неће се узимати у разматрање.

По окончању огласа предата документа се неће враћати кандидатима.

Текст огласа можете преузети у одељку Радни односи. Оглас је активан у периоду 26.03.2022. – 02.04.2022.

Вршилац дужности директора Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор

др Драган Растовић