Google+

Category: Вести

Јавна набавка мале вредности 24/2018 – Набавка услуге управљања отпадом

Објављена је конкурсна документација за Јавну набавку мале вредности 24/2018 – Набавка услуге управљања отпадом Преузмите документа из одељка Јавне набавке.  

ЦТ у функцији

Након квара на УПС-у који регулише непрекидни извор струје на ЦТ апарату а који је изазван струјним ударом током невремена у суботу 09.06., куповином новог уређаја ЦТ је поново у функцији чиме је од 14.06. омогућен несметан рад у Служби за радиологију Опште болнице Сомбор.

Извештај о насталој штети узрокованој обимним падавинама

У суботу, 09.06.2018. године, на територији града Сомбора регистроване су обимне падавине, 49 л/м2. Невреме праћено грмљавином узроковало је велике штете на многим објектима у граду. Велика количина падавина изазвала је проблеме и у Општој болници Сомбор. У подруму, на Одељењу за физикалну медицину, рехабилитацију и рану рехабилитацију које се налази у нивоу нижем од …

Nastaviti čitanje

Јавна набавка 22/2018 отворени поступак – Набавка оловних акумулатора

Објављена је конкурсна документација за Јавну набавку 22/2018 отворени поступак – Набавка оловних акумулатора Преузмите документа из одељка Јавне набавке.  

Уговор за набавку санитетског возила

Влада Републике Србије је на седници одржаној дана 17.05.2018. године донела Решење о додели средстава прикупљених по основу одлагања кривичног гоњења – опортунитета код Министарства правде РС. На основу решења, у петак 1. јуна 2018., у Клубу посланика, министар правде Нела Кубуровић уручила је, између осталих, в.д. директору Опште болнице “Др Радивој Симоновић“ Сомбор, др …

Nastaviti čitanje

Јавна набавка мале вредности 20/2018 – Набавка услуге одржавања лабораторијског информационог система „СЛИС“

Објављена је конкурсна документација за Јавну набавку мале вредности 20/2018 – Набавка услуге одржавања лабораторијског информационог система „СЛИС“ Преузмите документа из одељка Јавне набавке.  

Јавна набавка мале вредности 17/2018 – Набавка услуге Редовног претходног/периодичног прегледа запослених на радним местима у зони јонизујућег зрачења

Објављена је конкурсна документација за Јавну набавку мале вредности 17/2018 – Набавка услуге Редовног претходног/периодичног прегледа запослених на радним местима у зони јонизујућег зрачења Преузмите документа из одељка Јавне набавке.  

Јавна набавка 18/2018 отворени поступак – Набавка лекова

Објављена је конкурсна документација за Јавну набавку 18/2018 отворени поступак – Набавка лекова Преузмите документа из одељка Јавне набавке.  

31. мај 2018 – Светски дан без дуванског дима – „Дуван и болести крвних судова“

Плакати у склопу Специјалистичке амбуланте за кардиоваскуларне болести Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор Поводом 31. маја – Светског дана без дуванског дима подсећамо јавност да је употреба дувана један од водећих појединачних фактора ризика за развој најчешћих хроничних, масовних, незаразних обољења (малигне болести, болести срца и крвних судова, хронична опструктивна болест плућа и многе …

Nastaviti čitanje

Јавна набавка 5/2018 отворени поступак – Набавка медицинског потрошног лабораторијског материјала

Објављена је конкурсна документација за Јавну набавку 5/2018 отворени поступак – Набавка медицинског потрошног лабораторијског материјала Преузмите документа из одељка Јавне набавке.  

Load more