Google+

Реновиране амбуланте дечијег одељења донацијом фондације „Mozzart“

У згради амбуланти налазе се и три амбуланте Дечијег одељења у којима се врше субспецијалистички прегледи деце из домена: неурофизиологије са епилептологијом, дечије пулмологије, кардиологије и ендокринологије. Залагањем појединаца, запослених на Одељењу, током прошле године нађени су донатори који су уложили значајна средства за комплетно реновирање ових просторија.

Фондација „Mozzart“ је донирала новчана средства којима су урађени комплетни грађевински радови у реновирању свих педијатријских амбуланти. Замењена је спољашња столарија, офарбана унутрашња столарија и радијатори, замењене подне и зидне плочице, окречени зидови, на појединим су постављене и велике, зидне тапете са дечијим мотивима. Такође, наведена фондација, донирала је 7 фотеља и 10 столица за потребе дечијих амбуанти и одељења.

Овом приликом колектив Дечијег одељења као и менаџмент Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор захваљује се на овој значајној донацији за нашу установу која ће првенствено допринети угоднијем боравку деце у амбулантама као и олакшати рад запослених.