Google+

Одлука о избору кандидата по расписаном огласу

I

По огласу број 24.-2334/2021, расписаном и објављеном дана 26. априла 2021. године на Огласној табли Националне службе за запошљавање – Филијала Сомбор за пријем у радни однос на НЕОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ на упражњена радна места по Правилнику о организацији и систематизацији послова Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор број 24.1604/2021-4 од 24. марта 2021. године са припадајућим Правилником о I изменама и допунама Правилника о организацији и систематизацији послова Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор број 24.2302/2021 од 26. априла 2021. године (у даљем тексту: Правилник), изабрани су следећи кандидати:

  • САЊА ДИМИТРИЈЕВИЋ, за обављање послова финансијско-рачуноводственог аналитичара у Одсеку информатике и статистике при Одељењу за економско-финансијске послове, Служба за правне и економско-финансијске послове,

  • МИРЈАНА ЂИПАЛО, за обављање послова спремача/ спремачице просторија у којима се пружају здравствене услуге у Одсеку за одржавање хигијене при Одељењу за санитарни надзор, одржавање хигијене и заштиту животне средине, Служба за техничке и друге послове,

а за пријем у радни однос на ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ изабрани су:

  • МАРИЈА ЗЕЧЕВИЋ, за обављање послова медицинске сестре/ техничара на осталим болничким одељењима на Интерном одељењу, Сектор за интернистичке гране, због замене запослене која је привремено спречена за рад – најдуже до њеног повратка са боловања односно породиљског одсуства и одсуства са рада ради неге детета,

  • АЊА ПАВЛОВИЋ, за обављање послова медицинске сестре/ техничара на осталим болничким одељењима на Очном одељењу, Сектор за хируршке гране, због замене запослене која је привремено спречена за рад – најдуже до њеног повратка са боловања односно породиљског одсуства и одсуства са рада ради неге детета,

  • МИЛАН МУЦИЋ, за обављање послова техничара инвестиционог и техничког одржавања и одржавања уређаја и опреме – електромеханичара у Одсеку за електротехничко одржавање при Одељењу за техничке послове, Служба за техничке и друге послове, због повећаног обима посла а на период највише до три (3) месеца,

као кандидати који у потпуности испуњавају услове предвиђене огласом и Правилником о организацији и систематизацији послова Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор.

За обављање послова на одређено време наведених под тачком II.2. предметног огласамедицинске сестре/ техничара на осталим болничким одељењима на Интерном одељењу, Сектор за интернистичке гране, под тачком II.3.медицинске сестре/ техничара на интензивној нези нивоа 2 на Одељењу за плућне болести, Сектор за интернистичке гране, под тачком II.4.медицинске сестре/ техничара на интензивној нези нивоа 2 на Одељењу за неурологију, Сектор за интернистичке гране, под тачком II.5.медицинске сестре/ техничара у амбуланти на Одељењу за хирургију, Сектор за хируршке гране, под тачком II.7. – медицинске сестре/ техничара у здравственим установама са образованим организационим јединицама које обављају психијатријску делатност, које су организоване за двадесетчетворочасовни пријем и задржавање пацијената без пристанка – у интензивној нези на Одељењу за психијатрију, Служба за психијатрију, под тачком III.1. – медицинске сестре/ техничара у гинекологији и акушерству на Одељењу за гинекологију и акушерство, Служба за гинекологију и акушерство, као и за обављање послова наведених под тачком IV.1 – лабораторијског техничара у дијагностици у Служби за лабораторијску дијагностику, Сектор за заједничке медицинске делатности, није изабран ни један кандидат јер су пријављени кандидати доставили непотпуне пријаве, односно не испуњавају потребне услове за заснивање радног односа за наведена радна места.

II

Изабрани кандидати Сања Димитријевић, Марија Зечевић и Милан Муцић су дужни да у року од 8 (осам) дана од дана објављивања ове одлуке на интернет презентацији Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор (www.bolnicasombor.org.rs) Одсеку за кадровске послове доставе лекарско уверење о здравственој способности за обављање напред наведених послова издато од стране органа надлежног за медицину рада (Службе/ Института за медицину рада/ Завода за здравствену заштиту радника).

Уколико изабрани кандидати Сања Димитријевић, Марија Зечевић и Милан Муцић буду испуњавали здравствене услове потребне за обављање напред наведених послова, са изабраним кандидатима Сањом Димитријевић, Маријом Зечевић и Миланом Муцићем ће се засновати радни однос закључењем уговора о раду, у вези чега ће изабрани кандидати бити лично контактирани од стране Одсека за кадровске послове.

Пошто изабране кандидаткиње Мирјана Ђипало и Ања Павловић у својим персоналним досијеима који се већ воде у Одсеку за кадровске послове имају приложен важећи доказ о испуњености здравствених услова за обављање напред наведених послова, радни однос са истима ће се засновати закључењем уговора о раду, у вези чега ће изабране кандидаткиње бити лично контактирани од стране Одсека за кадровске послове.

III

Кандидати који су се јавили на оглас имају право увида у огласни материјал у року од 8 (осам) дана од дана објављивања ове одлуке на интернет презентацији Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор (www.bolnicasombor.org.rs), те, уколико су незадовољни овом одлуком, у истом року имају право приговора вршиоцу дужности директора Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор.

IV

Ову одлуку објавити на интернет презентацији и огласној табли Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор, те копије исте доставити организационим јединицама за које се врши пријем кандидата у радни однос по предметном огласу.

Текст одлуке можете преузети у одељку Радни односи.