Google+

Одлука о избору кандидата по расписаном огласу

I

По огласу број 15.-976/2021-1, расписаном и објављеном дана 18. фебруара 2021. године на Огласној табли Националне службе за запошљавање – Филијала Сомбор, за пријем у радни однос на ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ, изабрана је следећа кандидаткиња:

  • ДР МАРИЈА НАЂза обављање послова доктора медицине на Одељењу за анестезију, реаниматологију и интензивну терапију, Сектор за заједничке медицинске делатности, због замене запослене која је привремено спречена за рад због коришћења права на породиљско одсуство и одсуство са рада ради неге детета – најдуже до закључно са 03. априлом 2021. године,

као кандидаткиња која у потпуности испуњава услове предвиђене Огласом и Правилником о организацији и систематизацији послова Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор.

II

Изабрана кандидаткиња др Марија Нађ је дужна да у року од 8 (осам) дана од дана објављивања ове одлуке на интернет презентацији Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор (www.bolnicasombor.org.rs) Одсеку за кадровске послове достави лекарско уверење о здравственој способности за обављање напред наведених послова издато од стране органа надлежног за медицину рада (Службе/ Института за медицину рада/ Завода за здравствену заштиту радника).

Уколико изабрана кандидаткиња др Марија Нађ буде испуњавала здравствене услове потребне за обављање напред наведених послова, са изабраном кандидаткињом др Маријом Нађ ће се засновати радни однос закључењем уговора о раду, у вези чега ће изабрана кандидаткиња бити лично контактирана од стране Одсека за кадровске послове.

III

Кандидаткиња која се јавила на оглас има право увида у огласни материјал у року од 8 (осам) дана од дана објављивања ове одлуке на интернет презентацији Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор (www.bolnicasombor.org.rs), те, уколико је незадовољна овом одлуком, у истом року има право приговора вршиоцу дужности директора Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор.

IV

Ову одлуку објавити на интернет презентацији и огласној табли Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор, те копију исте доставити Одељењу за анестезију, реаниматологију и интензивну терапију.

Текст одлуке можете преузети у одељку Радни односи.