Google+

Одлука о избору кандидата по расписаном огласу

I

По огласу број 24.-3478/2023, расписаном и објављеном дана 15. маја 2023. године на Огласној табли Националне службе за запошљавање – Филијала Сомбор за пријем у радни однос на НЕОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ на упражњена радна места по Правилнику о организацији и систематизацији послова Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор број 24.2807/2023 од 19. априла 2023. године године (у даљем тексту: Правилник), изабрани су следећи кандидати:

  • ДР МАЈА ПРОТУЛИПАЦ, за обављање послова доктора медицине специјалисте у ургентним службама и реанимацији на Одељењу за пријем, тријажу и збрињавање ургентних стања, Сектор за заједничке медицинске делатности,

  • ДАЈАНА ПЕШУТ, за обављање послова лабораторијског техничара у дијагностици у Служби за лабораторијску дијагностику, Сектор за заједничке медицинске делатности,

као кандидати који у потпуности испуњавају услове предвиђене Огласом и Правилником о организацији и систематизацији послова Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор.

II

Изабране кандидаткиње др Маја Протулипац и Дајана Пешут су дужне да у року од 8 (осам) дана од дана објављивања ове одлуке на интернет презентацији Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор (www.bolnicasombor.org.rs) Одсеку за кадровске послове доставе лекарско уверење о здравственој способности за обављање напред наведених послова издато од стране органа надлежног за медицину рада (Службе/ Института за медицину рада/ Завода за здравствену заштиту радника).

Уколико изабране кандидаткиње др Маја Протулипац и Дајана Пешут буду испуњавале здравствене услове потребне за обављање напред наведених послова, са изабраним кандидаткињама др Мајом Протулипац и Дајаном Пешут ће се засновати радни однос закључењем уговора о раду, у вези чега ће изабране кандидаткиње бити лично контактиране од стране Одсека за кадровске послове.

III

Кандидати који су се јавили на оглас имају право увида у огласни материјал у року од 8 (осам) дана од дана објављивања ове одлуке на интернет презентацији Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор (www.bolnicasombor.org.rs), те, уколико су незадовољни овом одлуком, у истом року имају право приговора вршиоцу дужности директора Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор.

IV

Ову одлуку објавити на интернет презентацији и огласној табли Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор, те копије исте доставити организационим јединицама за које је расписан предметни оглас.

Текст одлуке можете преузети у одељку Радни односи.