Google+

Обавештење о почетку извођења радова на санацији пода реконструисаног породилишта Опште болнице Сомбор

Поштовани,

Обавештавамо јавност да ће дана 24.04.2023. године започети радови на санацији дела пода где су уочена улегнућа и утврђено пропадање цементне кошуљице у Одсеку за акушерство при Одељењу за гинекологију и акушерство Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор. Радови се обављају у гарантном року и целокупно ће бити финансирани од стране извођача радова „Сомборелектро“ д.о.о. Сомбор. Предвиђени рок за завршетак радова је 21 дан.

Од дана 20.04.2023. године, због напред наведене санације пацијенткиње за порођај биће упућиване у Општу болницу Суботица или на Клинику за гинекологију и акушерство Клиничког центра Војводине Нови Сад до завршетка санације.

НАПОМЕНА:

  1. Прворотке и жене које су предвиђене за порођај царским резом биће упућиване на Клинику за гинекологију и акушерство Клиничког центра Војводине Нови Сад.
  2. Другоротке и вишеротке у Општу болницу у Суботицу.
  3. Пацијенткиње које су у термину за порођај биће прегледане у Општој болници Сомбор у дежурству од стране дежурног гинеколога.

За хитне случајеве биће обезбеђени услови за порођај у склопу Одељења за гинекологију и акушерство у Одсеку за конзервативну гинекологију Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор.

С поштовањем,
в.д. директора
Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор
др Драган Растовић