Google+

Позив за X КОНГРЕС Савеза здравствених радника Војводине

Поштовани,
Част нам је и задовољство позвати Вас на X КОНГРЕС Савеза здравствених радника Војводине „Знање као поуздан партнер за здравље“ који ће се одржати на Дивчибарама  у хотелу „Црни Врх“ од 10. до 13. маја 2022. године.
Радови еминентних стручњака у датој области биће представљени кроз предавања и интерактивне презентационе форме у оквиру пленарних тематика. Садржај конгреса ће креирати могућност за учење, учествовање и умрежавање присутних здравствених професионалаца отварајући им пут ка самом врху области њиховог делокруга рада.
На бази одлуке о акредитацији програма континуиране едукације информисаћемо Вас о броју бодова који ће моћи да се остваре присуством на Конгресу.
Хотел Црни Врх смештен је у невероватној лепој и питомој природи Дивчибара, у окружењу борове шуме, у средишту праваца који воде ка неколико планинских врхова са којих се пружају прекрасни видици. Хотел је добио име по најближем планинском врху који се налази на 1096 м/н.в.  ̶   Црном врху.
Хотел Црни врх нуди луксузан смештај са 112 соба савременог стила и чак шест типова смештајног искуства, укључујући једнокреветне, двокреветне и породичне собе, као и модерне апартмане.

У име Организационог одбора, унапред се радујемо сусрету!

Предпозив за X конгрес здравствених радика Војводине.pdf

Председница Савеза здравствених радника Војводине
Бранкица Перић