Google+

Одлука о измени Одлуке бр. 24.-5548/2021-1 од 10.11.2021. године о избору кандидата по расписаном огласу

I

Мења се Одлука број 24.-5548/2021-1 од 10. новембра 2021. године о избору кандидата по огласу број 24.-5548/2021, расписаном и објављеном дана 19. октобра 2021. године на Огласној табли Националне службе за запошљавање – Филијала Сомбор у делу који се односи на пријем у радни однос на НЕОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ на радно место возача санитетског возила у болничким установама – хитан транспорт у Одсеку возног парка и обезбеђења при Одељењу за техничке послове, Служба за техничке и друге послове, које је упражњено по Правилнику о организацији и систематизацији послова Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор број 24.1604/2021-4 од 24. марта 2021. године са припадајућим Правилником о I изменама и допунама Правилника о организацији и систематизацији послова Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор број 24.2302/2021 од 26. априла 2021. године и Правилником о II изменама и допунама Правилника о организацији и систематизацији послова Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор број 24.3129/2021 од 10. јуна 2021. године (у даљем тексту: Правилник), тако што се:

  • ПОНИШТАВА избор кандидата:

  • ЖАРКА РИСТИЋА, који је наведеном Одлуком био изабран за обављање послова возача санитетског возила у болничким установама – хитан транспорт у Одсеку возног парка и обезбеђења при Одељењу за техничке послове, Служба за техничке и друге послове, јер је Лекарским уверењем рег. број: 791653 од дана 16.11.2021. године које је именованом издала Служба медицине рада Дома здравља „Др Ђорђе Лазић“ Сомбор, а које је именовани 17.11.2021. године доставио Одсеку за кадровске послове, донет закључак и мишљење да именовани не испуњава услове у погледу здравствене способности за обављање напред наведених послова,

  • а истовремено се ВРШИ ИЗБОР ДРУГОГ КАНДИДАТА који се пријавио и испуњава услове предвиђене Огласом и Правилником о организацији и систематизацији послова Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор, те је изабран кандидат:

  • МИЛОШ МРКШИЋ, за обављање послова возача санитетског возила у болничким установама – хитан транспорт у Одсеку возног парка и обезбеђења при Одељењу за техничке послове, Служба за техничке и друге послове.

II

Новоизабрани кандидат Милош Мркшић је дужан да у року од 8 (осам) дана од дана објављивања ове одлуке на интернет презентацији Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор (www.bolnicasombor.org.rs) Одсеку за кадровске послове достави лекарско уверење о здравственој способности за обављање напред наведених послова издато од стране органа надлежног за медицину рада (Службе/ Института за медицину рада/ Завода за здравствену заштиту радника).

Уколико изабрани кандидат Милош Мркшић буде испуњавао здравствене услове потребне за обављање напред наведених послова, са изабраним кандидатом Милошем Мркшићем ће се засновати радни однос закључењем уговора о раду на неодређено време, у вези чега ће изабрани кандидат Милош Мркшић бити лично контактиран од стране Одсека за кадровске послове.

III

Кандидати који су се пријавили на Оглас за обављање послова возача санитетског возила у болничким установама – хитан транспорт у Одсеку возног парка и обезбеђења при Одељењу за техничке послове, Служба за техничке и друге послове, имају право увида у огласни материјал у року од 8 (осам) дана од дана објављивања ове одлуке на интернет презентацији Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор (www.bolnicasombor.org.rs), те, уколико су незадовољни овом одлуком, у истом року имају право приговора вршиоцу дужности директора Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор.

IV

Ову одлуку објавити на интернет презентацији и огласној табли Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор, те копије исте доставити организационим јединицама за које се врши пријем кандидата у радни однос по предметном огласу.

Текст одлуке можете преузети у одељку Радни односи.