Google+

Одлука о избору кандидата по расписаном огласу

I

По огласу број 24.-3455/2021, расписаном и објављеном дана 28. јуна 2021. године на Огласној табли Националне службе за запошљавање – Филијала Сомбор за пријем у радни однос на ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ изабрани су следећи кандидати:

  • ЈОВАНА ПЕШИЋ, за обављање послова медицинске сестре/ техничара на интензивној нези нивоа 2 на Одељењу за плућне болести, Сектор за интернистичке гране, због повећаног обима посла, а на период највише до три (3) месеца,

  • САЊА СТАНОЈКОВИЋ, за обављање послова медицинске сестре/ техничара на интензивној нези нивоа 2 на Одељењу за неурологију, Сектор за интернистичке гране, због повећаног обима посла, а на период највише до три (3) месеца,

као кандидати који у потпуности испуњавају услове предвиђене огласом и Правилником о организацији и систематизацији послова Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор.

За обављање послова на одређено време наведених под тачком I.1. предметног огласамедицинске сестре/ техничара на интензивној нези нивоа 2 – Одсека за општу интензивну интернистичку терапију на Интерном одељењу, Сектор за интернистичке гране, под тачком I.2.медицинске сестре/ техничара на интензивној нези нивоа 2 на Одељењу за плућне болести, Сектор за интернистичке гране – за преостала 2 извршиоца, под тачком I.3.медицинске сестре/ техничара у дијагностици на Одељењу за неурологију, Сектор за интернистичке гране, под тачком I.4.медицинске сестре/ техничара на интензивној нези нивоа 2 на Одељењу за неурологију, Сектор за интернистичке гране за преосталих 4 извршилаца, под тачком I.5.медицинске сестре/ техничара у амбуланти на Одељењу за хирургију, Сектор за хируршке гране, под тачком I.6. медицинске сестре/ техничара у операционој сали на Одељењу за ортопедску хирургију и трауматологију, Сектор за хируршке гране, под тачком II.1. – медицинске сестре/ техничара у гинекологији и акушерству на Одељењу за гинекологију и акушерство, Служба за гинекологију и акушерство, под тачком III.1. – руководиоца послова инвестиционог и техничког одржавања – Одсека за електротехничко одржавање у Одсеку за електротехничко одржавање при Одељењу за техничке послове, Служба за техничке и друге послове, као и под тачком IV.1. – магационера/ економа – ситног и потрошног материјала у Одсеку кухиње, вешераја и магацинских простора при Одељењу за техничке послове, Служба за техничке и друге послове, није изабран ни један кандидат.

Део Огласа наведен под тачком V.1. који се односи на потребу пријема спремача/ спремачице просторија у којима се пружају здравствене услуге – I групе је поништен 01. јула 2021. године јер се одсутна запослена вратила са боловања.

II

Изабране кандидаткиње Јована Пешић и Сања Станојковић су дужне да у року од 8 (осам) дана од дана објављивања ове одлуке на интернет презентацији Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор (www.bolnicasombor.org.rs) Одсеку за кадровске послове доставе лекарско уверење о здравственој способности за обављање напред наведених послова издато од стране органа надлежног за медицину рада (Службе/ Института за медицину рада/ Завода за здравствену заштиту радника).

Уколико изабране кандидаткиње Јована Пешић и Сања Станојковић буду испуњавале здравствене услове потребне за обављање напред наведених послова, са изабраним кандидаткињама Јованом Пешић и Сањом Станојковић ће се засновати радни однос закључењем уговора о раду, у вези чега ће изабране кандидаткиње бити лично контактиране од стране Одсека за кадровске послове.

III

Кандидати који су се јавили на оглас имају право увида у огласни материјал у року од 8 (осам) дана од дана објављивања ове одлуке на интернет презентацији Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор (www.bolnicasombor.org.rs), те, уколико су незадовољни овом одлуком, у истом року имају право приговора вршиоцу дужности директора Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор.

IV

Ову одлуку објавити на интернет презентацији и огласној табли Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор, те копије исте доставити организационим јединицама за које се врши пријем кандидата у радни однос по предметном огласу.

Текст одлуке можете преузети у одељку Радни односи.