Google+

Вредна донација из Канаде

Током данашњег дана у дворишту мађарске Касине примљена је вредна донација Канадске асоцијације Мађарских предузетника који су донирали опрему у вредности од 5000 канадских долара.

Том приликом госпођа Жужана Фридрих у име донатора уручила је аспиратор – апарат за сукцију телесне течности и троканалног ЕКГ апарат за праћење виталних функција пацијента в.д. директору Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор, др Драгану Ратовићу, који је том приликом истакао:
„У име Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор желим да искажем велику захвалност Канадској асоцијацији Мађарских предузетника, који су донирали опрему у вредности од 5000 канадских долара. Ова опрема је изузетно значајна за нашу установу посебно у овом тренутку кад се боримо са другим таласом пандемије Корона вируса и док је у нашој установи тренутно хоспитализовано 15 пацијената код којих је потврђен Корона вирус.
Желим да се захвалим и госпођи Жужани Фридрих која је Општу болницу „Др Радивој Симоновић“ Сомбор препоручила донаторима и захваљујући њеним залагањем ми данас примамо апарате који ће се користити на Ковид одељењу Опште болнице Сомбор“.